Jūs atrodaties šeit

AS RĪGAS SILTUMS saglabā Platīna kategoriju Ilgtspējas indeksā

16/06/2023

AS RĪGAS SILTUMS saglabā Platīna kategoriju Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūta organizētajā Ilgtspējas indeksā, apliecinot savu ilgbūtību.

Lai sasniegtu Ilgtspējas indeksa augstākās virsotnes, tiek izvērtēts ne tikai paveiktais attiecībā uz darba vidi, apkārtējo vidi, savu piegādes ķēdi un publiski pieejamā informācija par attieksmi pret klientiem un darbiniekiem, bet arī ieguldījums nozares un valsts attīstībā, kā arī uzņēmuma nākotnes plāni.

Ilgtspējas indeksa vērtējums ir ne tikai apliecinājums tam neredzamajam milzīgajam darbam, ko uzņēmums paveic ikdienā, bet arī tam, ka ejam pareizajā virzienā – proti, gan pētījumu laikā konstatēts, gan arī to pierāda patērētāju paradumu maiņa – jau tagad patērētāja izvēli nosaka ne tikai cena, bet arī viņu vērtības, un tās ir tās pašas, kurām liela uzmanība tiek pievērsta Ilgtspējas indeksa ietvaros.

AS RĪGAS SILTUMS Ilgtspējas indeksā piedalās jau kopš tā dibināšanas, ar katru gadu mērķtiecīgi uzlabojot sniegumu visās ilgtspējas jomās. Pēc pieciem gadiem Sudraba kategorijā, pēc tam pieciem gadiem Zelta kategorijā, nu jau vairākus gadus uzņēmums ir spējis saglabāt vietu Platīna kategorijā. Mērķtiecīgais attīstības un pilnveides darbs tiks turpināts, tiecoties uz vēl augstākiem sasniegumiem.  

Platīna statuss tiek piešķirts uzņēmumiem, kuri savā darbībā ir pilnībā integrējuši korporatīvo atbildību, veic sistemātisku datu vākšanu un ietekmes novērtēšanu. Tie par savu darbību atskaitās ar augsta līmeņa caurskatāmību un ietekmes auditorijas iesaisti.

Ar AS "RĪGAS SILTUMS" Ilgtspējas pārskatu par 2022.gadu iespējams iepazīties šeit